Naar het begin van de bladzijde

 

Link/Image La Prise

Welkom

 

leuk dat u naar onze site kijkt, met deze website hopen wij u te kunnen overtuigen om ons eens te bezoeken.

 

Er even tussenuit, terug naar de rust, eenvoud en natuur, even terug naar jezelf, alleen of met uw gezin. Kom genieten van de rust en de ruimte in de Bourgogne. Kleine gezellige camping met 6 plaatsen op 4000 meter, ideaal voor rust zoekers. Wij bieden u de mogelijkheid om een 2/3 persoonscaravan, een (nieuw) chalet voor 4 personen, of een klein trekkers chaletje voor 2 personen te huren, kortom u kunt luxe kamperen zonder dat u iets van huis hoeft mee te nemen. Komt u met uw eigen kampeermiddel dan zal u zeer tevreden zijn met de ruime plaatsen op onze minicamping.

 

De Engelsen zeggen het zo mooi: Less is more. Dus bij Camping La Prise wel een zwembad, maar geen megaglijbaan, geen ruimte voor honderden caravans en er is ook geen animatie. Wij houden het liever simpel, want daar gaat het toch om bij het kamperen?

 

De camping ligt 8 km van de plaats Decize, waar regelmatig activiteiten zijn, waar iedere vrijdagochtend een kleinere weekmarkt is en iedere derde dinsdag van de maand een redelijk grote.

 

In Decize zijn 4 supermarkten en er is ook een streekziekenhuis.

 

Op onze minicamping treft u een gemoedelijke sfeer aan en bieden wij u grote, niet afgebakende kampeerplaatsen, op twee heel licht glooiende velden, gescheiden door een kleine greppel.

 

Rondom de camping liggen weilanden waar koeien en schapen grazen. Ook wild, zoals vossen en herten kunt u zien in de weilanden om de camping heen.

 

In de omtrek kunt u prachtige wandel en fietstochten maken in een zeer rustige omgeving en de camping sluit zich daar naadloos bij aan.

 

³De camping kan gebruikt worden als vertrek of aankomstpunt voor uw fietsvakantie en uw auto kan op de camping gestald worden.

 

Link/Image La Prise Diverse vogelsoorten zijn hier nog volop waar te nemen, zoals de hop, ijsvogel, blauwe reiger, steenuil, bosuil, buizerd, torenvalk en ooievaar.

 

Wilt u een actieve vakantie dan is er in de omgeving keus genoeg, wandelen, fietsen, kanoën, steden bezoeken, Circuit Magny-Cours, noem het maar op. Wilt u bijkomen en helemaal niets ondernemen, kom dan vooral genieten van de rust.

 

Als u wil, kunt ook zich uitleven met de favoriete Franse sport Jeu de Boule, heeft u geen boules? Deze zijn op de camping volop aanwezig. In de recreatieruimte kan er getafeltennist worden en er hangt een dartbord voor de liefhebber, (batjes, balletjes en dartpijlen zijn aanwezig). Kiest u voor een actieve of een luie vakantie, bij ons bent u aan het juiste adres.

 

Bij aankomst (bij afwezigheid beheerder) kunt u zelf een geschikte plek zoeken, we hebben niet afgebakende kampeerplaatsen, schaduwrijk dan wel zonnig.

 

Wij wensen u een prettige voorbereiding van uw vakantie en wellicht mogen we u in de toekomst verwelkomen in één van onze huur objecten of met uw eigen kampeermiddel op onze minicamping.

 

Wegens de verbouwing van het woonhuis (waar u als gast geen last van heeft) is op dit moment de recreatieruimte niet toegankelijk.

 

Beoordeling door gasten.

 

Zo beschrijven gasten La Prise in een paar woorden:

 

• Een schitterende plek, heel gastvrij ontvangen.
• Gastvrijheid, mooie omgeving en rust.
• Fantastisch en gastvrij, unieke omgeving.
• Mooi landelijk gelegen en heerlijk rustig.
• De camping La Prise is ideaal voor fietsers en voor rustgenieters.
• Voor het eerst ook een camping die precies is, zoals ze op de website aangeven, rust, ruimte. een surprise!

 

Het weer en regenradar
Les Crots Maillots
   Weeronline.nl - Meer weer in Les Crots Maillots